مدارک لازم جهت اخذ ویزا برای مهمان خارجی توسط شرکت ها و سازمان ها

نمایشگاه ها و سمینار های مختلفی در کشور برگزار می گردد و خیلی از شرکت ها ممکن است از مهمان های خارجی خود دعوت به عمل آورند.چگونه امکان دریافت ویزا برای مهمان خارجی شرکت امکان پذیر است؟از چه طریق و به چه صورت می توانند اقدام کنند؟و......در این مطلب مدارک و نحوه گرفتن ویزا برای مهمان های خارجی توسط شرکت ها وسازمان ها گفته خواهد شد.امیدواریم برای شما دوستان عزیز مفید و کاریردی باشد.
برای درخواست ویزا برای مهمان خارجی ابتدا وارد سایت وزارت امور خارجه به آدرس : www.mfa.gov.ir خواهیم شد .سپس در صفحه اصلی سایت از بالای صفحه روی قسمت روادید الکترونیک کلیک میکنیم بعد ازورود به این صفحه گزینه درخواست روادید از طریق سازمان ها وشرکت ها را انتخاب می کنیم.صفحه ای پیش روی ما باز خواهد شد که باید تمامی فیلد های آن به دقت تکمیل گردد.البته از قبل از پرکردن فیلدها بهتر است مدارک زیر را آماده در اختیار داشته باشیم.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا برای مهمان خارجی توسط شرکت ها وسازمان ها

نام شرکت یا موسسه

نام مدیر عامل 

شماره شناسنامه و کد ملی مدیرعامل

آدرس محل کار

آدرس ایمیل (جواب درخواست شما به این آدرس ایمیل خواهد آمد.)

موضوع فعالیت شرکت

آخرین تغیرات روزنامه رسمی شرکت

شماره ثبت شرکت

تقاضانامه با سربرگ شرکت و مهر مدیر عامل (در این تقاضا نامه شما نام مهمان های خارجی و علت سفر به ایران راباید توضیح دهید.)

البته تقاضانامه و آخرین تغییرات روزنامه رسمی وهمچنین تصویر فرم همایش و سایر مدارک تکمیلی در صورت موجود بودن باید بر روی سایت آپلود شوند .فایل ها برای آپلود باید با فرمت JPG بوده و حجم آنها کمتر از 60کیلو بایت باشد.پس از انجام این مراحل وارد مرحله بعد که وارد کردن مشخصات مهمان ها می باشد خواهیم شد.در این مرحله قبل از تکمیل برای سهولت کاربهتراست این فرم را برای مهمان خود ارسال نموده و پس از تکمیل از طرف او فیلدهای مربوطه را تکمیل کنیم.
مرحله بعدی نیزاشخاص و سازمان هایی که قرار است باآنها ملاقات داشته باشند را وارد خواهید کرد وسپس محل اقامت و برنامه های سفرهای احتمالی آنها در داخل ایران را ذکر می کنید و درپایان پس از چک کردن و اطمنیان از درست بودن اطلاعات ثبت نهایی را انجام می دهید.پس ازثبت نهایی از طریق سیستم یک کد رهگیری به شما داده خواهد شد.کد رهگیری را برای پیگیری های بعدی در اختیار داشته باشید.جواب درخواست شما حداقل بعد از چهارروز کاری به آدرس ایمیل شما ارسال خواهد شد.در صورت ارسال نشدن جواب درخواستتان می توانید به صورت حضوری به آدرس: جمهوری اسلامی ایران، تهران، میدان امام خمینی (ره) -خیابان امام خمینی (ره) - وزارت امور خارجه-ساختمان شماره 3-امور کنسولی  مراجعه نمایید و یا با تلفن های 61153061 -021و 61153098 -021 تماس داشته باشید.

درمورد روادید فرودگاهی نیز: باتوجه به مصوبه هيئت وزيران جمهوري اسلامي ايران، مقرر گرديد منبعد دفاتر گذرنامه و رواديد وزارت امورخارجه مستقر در فرودگاه امام خميني (ره)، مهرآباد، مشهد، شيراز و تبريز جهت دارندگان گذرنامه هاي عادي معتبر کشورهاي مندرج در ذيل بنا به درخواست متقاضي رواديد جهانگردي صادر نمايند

آذربايجان - آلباني - آلمان - اطريش - ارمنستان - ازبکستان - اسپانيا - استراليا - اسلواني - اسلوواک - امارات متحده عربي - اندونزي - اکراين - ايتاليا - ايرلند - بحرين - برزيل - برونتي - بلاروس - بلژيک - بلغارستان - بوسني هرزگوين - پرتغال - پرو - تاجيکستان - تايلند - ترکمنستان - چين - دانمارک - فدراتيو روسيه - روماني - ژاپن - سنگاپور - سوئد - سوئيس - سوريه - عربستان - عمان - فرانسه - فلسطين - قبرس - قرقيزستان - قطر - کرواسي - کره جنوبي - کره شمالي - کلمبيا - کوبا - کويت - گرجستان - لبنان - لوگزامبورگ - لهستان - مالزي - مجارستان - مغولستان - مکزيک - نروژ - نيوزلند - ونزوئلا - ويتنام - هلند -  يوگسلاوي - يونان

توجه
لازم به ذکر است که اين نوع رواديد صرفاً با هدف جهانگردي و جهت افرادي که اصالتاً داراي تابعيت کشورهاي فوق الذکر مي باشند صادر و شامل دارندگان گذرنامه هاي سياسي، خدمت، تجاري، کارشناسي، خبرنگاري، گزارشگري و اتباع ايراني که داراي گذرنامه خارجي نيز بوده ولي بموجب قوانين جمهوري اسلامي ايران از تابعيت ايران خارج نشده اند نخواهد بود.

دیدگاه شما

پر کردن تمامی فیلدها ضروری است