مدارک لازم برای درخواست ویزای دانشجویی هلند

تعریف ویزا یا روادید
ویزا نوعی اجازه نامه ی ورود به کشورهاست که دفاتر سفارتخانه های کشورها در ایران مسئول صدور آن هستند و بصورت مهر یا برچسب بر روی پاسپورت شما صورت می گیرد.

مفهوم ویزا یا روادید دانشجویی
اگر قصد مسافرت با هدف تحصیل در کشوری را دارید باید اجازه ی نامه ی ورود یا همان ویزای دانشجویی دریافت کنید. این نوع ویزا، در واقع یک ویزای اقامت موقت اما بلند مدت است. 

مقدمات کار
گرفتن پاسپورت یا داشتن پاسپورتی که 3 ماه بعد از بازگشت از سفردارای اعتبار باشد پاسپورت،شما باید حداقل 2 صفحه ی کاملا خالی برای مهر داشته باشد،تاریخ صدور پاسپورت شما نباید بیشتر از 10 سال باشد،شما شخصا باید برای طی مراحل دریافت ویزا به دفتر سفارت مراجعه کنید

مدارک مورد نیازبرای درخواست ویزا هلند

ابتدا فرم درخواست ویزا را از لینک ذیل دریافت کنید و تکمیل شده و با امضاء نزد خود داشته باشید:
https://www.government.nl/binaries/government/documents/forms/2013/02/22/schengen-visa-application-form/schengen-visa-application-form.pdf

چهارعددعکس 3.5 در 4.5 سانتی متر، پاسپورتی و جدید،اصل پاسپورت به همراه کپی تمام ویزاهایی که تا الان دریافت کردید + کپی تمام مهرهای ورود و خروج طی 5 سال قبل،شناسنامه،کارت ملی،کارت پایان خدمت،اصل ریز نمرات مقاطع تحصیلی قبلی و کپی آنها به همراه ترجمه ی انگلیسی،مدرک سابقه ی کار(بعضی از رشته ها مثل هنر نیاز به نمونه کار هم دارند)،مدرک زبان انگلیسی (آیلتس یا تافل: کارنامه و ...)،رزومه ی کامل تحصیلی و شغلی به انگلیسی،نامه ی علاقه مندی به تحصیل یا همان نامه ی انگیزش تحصیلی به انگلیسی،نامه ی پذیرش دانشگاه،بلیط رفت و برگشت هواپیما

مراحل انجام کار

ابتداباید وقت مصاحبه ی دریافت ویزا از سفارت هلند بگیرید.برای این کاردرخواست خود را به انگلیسی به آدرس ایمیل rso-mio-app@minbuza.nl ارسال کنید.دراین ایمیل باید به این موارداشاره کنید:(برنامه ی زمانبندی پرواز و سفر،علت سفر،نام و نام خانوادگی،شماره ی پاسپورت،شماره ی تماس)،بعد از دریافت ایمیل زمان مصاحبه، به بخش ویزای سفارت هلند در تهران، فرمانیه – خیابان سنبل – خیابان ارغوان غربی – پلاک 7 درهمان زمان مشخص شده مراجعه کنید،هزینه ی مصاحبه را در محل سفارت به یورو پرداخت کنید،مصاحبه کرده و مدارک راارائه دهید،درتاریخی که به شما گفته می شود برای گرفتن جوابیه ی ویزا مراجعه کنید.در انتهای کار،اصل مدارک مسترد میشوند.هزینه صدور ویزا 60 یورو است.ساعات کار سفارت هلند درتهران درروزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 7:30 الی 16 و پنجشنبه ها از ساعت 7:30 الی 13:30 فعال است.

دیدگاه شما

پر کردن تمامی فیلدها ضروری است