مدارک لازم برای درخواست ویزای توریستی هلند

ویزا یا روادید چیست؟
سندی است که برای عبور از مرز بعضی از کشورها به آن احتیاج داریم و بصورت مهر یا برچسب بر روی پاسپورت شما توسط دفتر سفارت کشور مقصد در ایران زده می شود. در واقع همان اجازه ی ورود به کشور مقصد است.

ویزا یا روادید توریستی چیست؟
برای ورود به کشوری دیگر با هدف مسافرت تفریحی و توریستی نیاز به ویزا یا روادید توریستی داریم. ویزای توریستی، در واقع ویزای اقامت کوتاه مدت و موقت در کشور مقصد است. 

شرایط و الزامات اولیه
داشتن پاسپورت دارای اعتبار به میزان 3 ماه بعد از تاریخ بازگشت از سفر
داشتن حداقل 2 صفحه ی کاملا خالی در پاسپورت
تاریخ صدور پاسپورت شما نباید بیشتر از 10 سال باشد
فرد متقاضی تشکیل پرونده ی درخواست ویزا، خود شخصاً باید هنگام تشکیل پرونده در سفارت حضور داشته باشد

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی هلند

فرم درخواست ویزای هلند که از لینک ذیل قابل دانلود است:
https://www.government.nl/binaries/government/documents/forms/2013/02/22/schengen-visa-application-form/schengen-visa-application-form.pdf

دو عدد عکس 3.5 در 4.5 سانتی متر، رنگی، جدید، زمینه سفید و از رو به رو،پاسپورت بانضمام کپی تمام ویزاهای اخذ شده تا آن زمان و نیز کپی تمام مهرهای ورود و خروج، بر روی پاسپورت (های) قبلی و کنونی در 5 سال گذشته،اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه به همراه ترجمه ی انگلیسی آن،اصل و کپی کارت ملی به همراه ترجمه ی انگلیسی آن،کارت پایان خدمت و کپی آن، برگه ی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه،اصل و کپی مدارک شغلی،فیش حقوقی،پرینت حساب های جاری و پس انداز سه ماه اخیر،اجازه نامه ی کارفرما برای مرخصی در مدت سفر،سند واریز بیمه ی شغلی برای 6 ماه گذشته،پروانه ی کسب و کارت بازرگانی،پرینت حساب های جاری و پس انداز سه ماه اخیر، شخصی و شرکتی،حکم بازنشستگی، کارت بازنشستگی یا فیش حقوقی بازنشستگی،نامه ی رزرو هتل یا سند مالکیت در هلند، بیمه نامه ی پزشکی بین المللی ،بلیط رفت و برگشت هواپیما

مراحل انجام کار:
گرفتن وقت ویزا: شما برای گرفتن وقت مصاحبه ی ویزا درخواست خود را به انگلیسی به ایمیل ذیل ارسال کنید:
rso-mio-app@minbuza.nl 
در این ایمیل باید موارد ذیل لحاظ شود: برنامه ی زمانبندی پرواز و سفر،علت سفر،نام و نام خانوادگی،شماره ی پاسپورت،شماره ی تماس،مراجعه به بخش ویزای سفارت هلند در تهران، فرمانیه –خیابان سنبل–خیابان ارغوان غربی – پلاک 7  در زمان مشخص شده در ایمیل سفارت،پرداخت هزینه در بدو امر بصورت نقدی و به یورو،مصاحبه وارائه ی مدارک لازم،مراجعه در تاریخ اعلام شده برای دریافت جوابیه ی ویزا در انتهای کار، اصل مدارک مسترد می شوند.

هزینه ی های مرتبط

هزینه صدور ویزا برای بزرگسالان 60 یورو، برای کودکان بین 6 تا 11 سال 35 یورو و برای کودکان زیر6 سال رایگان است.همچنین ساعات کار سفارت روزهای یکشنبه الی چهارشنبه از ساعت 7:30 الی 16
وپنجشنبه ها از ساعت 7:30 الی 13:30 می باشد.
 

دیدگاه شما

پر کردن تمامی فیلدها ضروری است